Учасники проекту взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми Еразмус+ в Україні

З 6 по 10 листопада 2017 р. у м. Києві відбувся Міжнародний Інформаційний тиждень Програми ЄС Еразмус+, що об’єднав представників закладів вищої освіти з різних регіонів України. Організаторами заходів у рамках Інформаційного тижня Програми Еразмус+ виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим агентством з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА), Міністерством освіти і науки України у тісній співпраці з Національними агентствами Еразмус+ (Німеччина, Сполучене Королівство), Національним Еразмус+ офісом у Казахстані та закладами вищої освіти.

У понеділок, 6 листопада 2017 року, день був присвячений програмі Еразмус+ Жана Моне. Семінари були покликані показати, як подавати заявки на конкурс та реалізувати проекти.

Керівництво до програми Еразмус+ 2018 р.:
https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/sites/erasmusplus2/files/files/resources/erasmus-plus-programme-guide_en.pdf 

Додатково:
Запрошуємо всіх долучитись до Youtube-каналу Національного Еразмус+ офіс — Україна (https://www.youtube.com/channel/UCOpGJTnVVc9sZawYbaJjZ9Q) для перегляду он-лайн трансляцій заходів, та приєднатись до сторінки у мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/NEOinUkraine/).

Презентації із заходу доступні за лінком:
http://erasmusplus.org.ua/images/phocadownload/infodays/JM%20Actions%20How%20to%20implement-2017.pdf

http://erasmusplus.org.ua/images/phocadownload/infodays/Jean%20Monnet%20Management%20and%20Procedures%202017.pdf

http://erasmusplus.org.ua/images/phocadownload/infodays/2018_Jean%20Monnet%20financing%20system.pdf